Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ανάλυση στην προοπτική ανάπτυξης cold-rolled του η Κίνα πιάτου
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
+86-021-56922411
Επαφή τώρα

Ανάλυση στην προοπτική ανάπτυξης cold-rolled του η Κίνα πιάτου

2023-02-02

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ανάλυση στην προοπτική ανάπτυξης cold-rolled του η Κίνα πιάτου

Αυτή τη στιγμή, η Κίνα cold-rolled η βιομηχανία πιάτων αντιμετωπίζει την τεράστια πίεση, κάποια είναι η τεράστια πίεση της ανεξάρτητων έρευνας και της ανάπτυξης και κυριότητα των βασικών τεχνολογιών, και άλλη είναι η πίεση της καθαρής παραγωγής, δηλ., πράσινοι πολιτικές και κανονισμοί να επιτευχθούν οι υπερβολικά χαμηλές εκπομπές. Για αυτόν τον λόγο, η Κίνα cold-rolled η βιομηχανία πιάτων εάν «να σπάσει μέσω» από τις ακόλουθες πτυχές, να δημιουργήσει μια νέα ζωή, και να πραγματοποιήσει τη σημαντική ανακάλυψή του.τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση στην προοπτική ανάπτυξης cold-rolled του η Κίνα πιάτου  0

1. Βάσει πλήρως να εξετάσει τις ανάγκες των προς τα κάτω βιομηχανιών, του υψηλού σημείου προϊόντων, η χαμηλού κόστους, πράσινη και διαφοροποιημένη Κίνα cold-rolled τα προϊόντα πιάτων.
2. Ενεργά πραγματοποιήστε τη επιστημονική έρευνα στις σχετικές τεχνολογίες για να ενισχύσετε τον έλεγχο της τεχνολογίας βιομηχανίας. Με βάση τα στοιχεία αυτά, βελτιστοποιήστε τα διοικητικά μέτρα για να συνειδητοποιήσει ότι η χαμηλού κόστους κατασκευή της Κίνας cold-rolled τα πιάτα.
3. Από την άποψη της ενέργειας - η αποταμίευση και η προστασία του περιβάλλοντος, επιταχύνουν τη χρήση των προηγμένων τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας, όπως η χρήση της προηγμένης cold-rolling τεχνολογίας ελέγχου γαλακτώματος και οσμών, μόνος-εξισορρόπηση της συμπαραγωγής του ατμού κρύου και καυτού κυλίσματος, της βελτιστοποίησης της πίεσης φούρνων θερμικής επεξεργασίας, της υψηλής απόδοσης διαδικασίας θερμικής επεξεργασίας, της πράσινης προεπεξεργασίας επιστρώματος χρώματος και της διαδικασίας προστασίας του περιβάλλοντος και της χρησιμοποίησης θερμότητας των αποβλήτων αερίου σωλήνων, κ.λπ. Και εκτελέστε σχετική εργασία γύρω από την πράσινη διαδικασία κρύου κυλίσματος και τα βιομηχανικά «τρία απόβλητα και τρεις επεξεργασίες».
Από την τρέχουσα άποψη, η Κίνα cold-rolled η βιομηχανία πιάτων αντιμετωπίζει ακόμα την τεράστια πίεση ανάπτυξης. Επομένως, στο μέλλον, είναι απαραίτητο να εξεταστούν οι ανάγκες της προς τα κάτω αγοράς και να προσπαθήσει να αναπτύξει τα χαμηλού κόστους, πράσινων και διαφοροποιημένη προϊόντα υψηλών σημείων.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ηλεκτρολυτικό πιάτο κασσίτερου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 electrolytic-tinplate.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.