Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Επισκεπτόμενοι πελάτες στην ΤΥΝΙΣΙΑ
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
+86-021-56922411
Επαφή τώρα

Επισκεπτόμενοι πελάτες στην ΤΥΝΙΣΙΑ

2024-03-19

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Επισκεπτόμενοι πελάτες στην ΤΥΝΙΣΙΑ

1- ΠΡΟΚΑΝ.

 

Η εκρηκτική αύξηση των τιμών των πρώτων υλών τα τελευταία χρόνια, φυσικά, ήταν ένα τεράστιο χρέος σε αυτόν τον "νέο κόσμο της παρασκευής κονσέρβων".Το PROCAN επικεντρώνεται στους άλλους δύο σημαντικούς παράγοντες που συμβάλλουν στηνΟ Peter Schoonewagen, ο Carlos Cabanelas και ο Gerardo Clemente ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια νέα και δυναμική εταιρεία,όπου η μοναδική συνέργεια μιας τεράστιας τεχνολογικής τεχνογνωσίας και ενός εκτεταμένου εμπορικού δικτύου συνδυάζουν μια συνδυασμένη εμπειρία πεδίου άνω των 70 ετών στον κλάδοΠΡΟΚΑΝ.

 

2.CCE

 

Η CCE (Consulting and Civil Engineering), μια πολυεπιστημονική εταιρεία μηχανικής και τεχνογνωσίας που προσφέρει τις υπηρεσίες της στους τομείς της μηχανικής, της συμβουλευτικής, της τεχνογνωσίας, της αξιολόγησης,Διαχείριση έργων, και διασφάλιση ποιότητας για έργα κατασκευής, βιομηχανία και ενέργεια, κληρονομιά και ιστορικά μνημεία, βίλες, υποδομές, υδραυλικά, περιβάλλον και μεταφορές.

 

3. EMT

 

Η Basee a BENI KHALLED en TUNISIE είναι μια μεγάλη εταιρεία με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας που ειδικεύεται στη βιομηχανική υπεργολαβία νήματος, καλωδίων και ηλεκτρικών ντουλάπιων,ηλεκτρομηχανική συσκευή, συσκευασίας και βιομηχανικής διαλογής.

 

4.BMT

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επισκεπτόμενοι πελάτες στην ΤΥΝΙΣΙΑ  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επισκεπτόμενοι πελάτες στην ΤΥΝΙΣΙΑ  1

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ηλεκτρολυτικό πιάτο κασσίτερου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 electrolytic-tinplate.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.