Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ζεστή γιορτή: Ίδρυση του Κεντρικού Ερευνητικού Ινστιτούτου του Ομίλου Baosteel - Zhejiang Quanjiang Packaging Joint Workshop!
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
+86-021-56922411
Επαφή τώρα

Ζεστή γιορτή: Ίδρυση του Κεντρικού Ερευνητικού Ινστιτούτου του Ομίλου Baosteel - Zhejiang Quanjiang Packaging Joint Workshop!

2024-04-18

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ζεστή γιορτή: Ίδρυση του Κεντρικού Ερευνητικού Ινστιτούτου του Ομίλου Baosteel - Zhejiang Quanjiang Packaging Joint Workshop!

Ο όμιλος Baosteel ξεκινά το κοινό εργαστήριο συσκευασίας Zhejiang Quanjiang, επαναπροσδιορίζοντας τα πρότυπα της χάλυβα.

 

Ο όμιλος Baosteel, ένας κορυφαίος παραγωγός χάλυβα με έδρα τη Σαγκάη, είναι μια αναγνωρισμένη κρατική επιχείρηση που φημίζεται για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις καινοτόμες λύσεις της στη βιομηχανία χάλυβα.

 

Σαγκάη, 24 Δεκεμβρίου 2023 - Ο όμιλος Baosteel, παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή χάλυβα, παρουσιάζει με υπερηφάνεια το κοινό εργαστήριο συσκευασίας Zhejiang Quanjiang.Αυτή η στρατηγική συνεργασία μεταξύ του Κεντρικού Ινστιτούτου Έρευνας της Baosteel και της Zhejiang Quanjiang Packaging στοχεύει στην επανάσταση των εφαρμογών χάλυβα μέσω της έρευνας και ανάπτυξης αιχμής.

 

Με μια κληρονομιά αριστείας και καινοτομίας, η έδρα του Ομίλου Baosteel στη Σαγκάη χρησιμεύει ως το επίκεντρο των πρωτοποριακών εξελίξεων στη βιομηχανία χάλυβα.Η δημιουργία αυτού του κοινού εργαστηρίου σηματοδοτεί μια κρίσιμη στιγμή στο ταξίδι της εταιρείας προς τον επαναπροσδιορισμό των βιομηχανικών προτύπων.

 

Επικεντρωμένο στην εκτύπωση κασσίτερου, την επίστρωση και τις εφαρμογές στρωμένου σιδήρου, το Zhejiang Quanjiang Packaging Joint Workshop ενσαρκώνει τη δέσμευση του ομίλου Baosteel να οδηγήσει σε μετασχηματιστικές καινοτομίες.Μέσω συνεργασίας και εμπειρογνωμοσύνης, και οι δύο οντότητες είναι έτοιμες να διαμορφώσουν το μέλλον της παραγωγής χάλυβα και να θέσουν νέα πρότυπα αριστείας.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ηλεκτρολυτικό πιάτο κασσίτερου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 electrolytic-tinplate.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.